Zemědělský traktor s přívěsem 24711

459 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Ta pravá hračka pro malé zemědělce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

VELKÝ TRAKTOR S POHONEM A PŘÍVĚSEM

  • FUNKČNOST A INTERAKTIVNÍ PRVKY POHONU TRAKTORU - traktor má řadu funkcí, které činí hru atraktivnější. Zvedací loketní opěrka, otevírací střešní okno a otevírací kapota motoru umožňuje dítěti simulovat opravy nebo technické prohlídky. co víc, přední náprava je řiditelná , lze jej ovládat pomocí volantu , který poskytuje realistické ovládání vozidla. Na zadní straně traktoru se nachází hydraulický systém s odnímatelným volantem pro připojení zařízení a přívěsů . Díky tomu může dítě přívěs jednoduše připevnit a zajistit, což rozvíjí fantazii a manuální zručnost. Traktor lze pohánět ručně, pak se po určitou vzdálenost pohybuje samostatně podle toho, jak intenzivně s ním jezdíme.
  • PRAKTICKÝ A VŠESTRANNÝ PŘÍVĚS - sada obsahuje přívěs s velkou kapacitou, která má funkci kipping - Díky hydraulický systém je možné přesně vyprázdnit obsah přívěsu. Přívěs je vybaven otevírací zadní stěnou a výsuvné šoupátko , které umožňuje dávkování obsahu v menším množství. Navíc přívěs má otevřít zápatí umístěna na přední oji přívěsu, která stabilizuje ji během kippingu , což zvyšuje realističnost a interaktivitu setu. Všechny tyto prvky to dělají přívěs je velmi univerzální a je ideální pro různé herní scénáře.
  • SNADNO SE UDRŽUJE ČISTÝ A ODOLNÝ - souprava tahače a přívěsu byla navržena tak, aby bylo velmi snadné ji udržovat v čistotě. Hladký ABS povrch je odolný vůči nečistotám a můžete to udělat snadno očistěte vlhkým hadříkem . Obě traktor i přívěs jsou odolné , což zaručuje dlouhotrvající zábavu i v náročných polních podmínkách při simulované zemědělské práci. Díky své pevné konstrukci, sada je odolná proti poškození , což z ní dělá skvělou volbu na léta.
  • VYSOCE KVALITNÍ MATERIÁLY A PRECIZNÍ ZPRACOVÁNÍ - traktor s přívěsem je hračka, která potěší každého malého farmářského nadšence! Vyrobeno z vysoce kvalitního ABS plastu , vyznačuje se mimořádný důraz na detail , zejména v kabině. Interiér traktoru odráží skutečný vzhled zemědělského stroje , díky čemuž je zábava ještě realističtější. Klasický červená barva, široká a pevná kola a kapuce, která se zvedne přidávají k němu autentický vzhled .
  • SPECIFIKACE - barva: vícebarevná; materiál: ABS; rozměry: 13 x 27 x 14,5 cm; hmotnost: 0,68 kg; hmotnost balení: 0,82 kg.

SPECIFIKACE SADA:

  • barva: vícebarevná
  • Materiál: ABS
  • rozměry: 13 x 27 x 14,5 cm
  • hmotnost: 0,68 kg
  • hmotnost balení: 0,82 kg

ZAHRNUTO:

  • traktor
  • přívěs

Doplňkové parametry

Kategorie: Autíčka, vláčky, letadla, lodě
Další dodávka: Za 2 týdny
Množství v dodávce: 400 ks
Počet kusů v kurýrním balíku: 9
Množství v kartonu: 12
Package height: 16 cm
Package width: 16 cm
Package length: 53 cm
Nazev varianty: uniwersalny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: