Stojan na papír Ruhhy 24397

879 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
18.9.2024
Přední strana stojanu je vybaven kulatá, černá, matná nádoba z kvalitního PVC , která slouží jako přihrádka na kartáč na čištění toalety. Štětec má rukojeť z nerezové oceli, práškově lakovanou , což zajišťuje jeho odolnost trvanlivost a odolnost proti korozi . Hlava kartáčku vyrobená z PVC snadno se čistí a zajišťuje efektivní čištění toalety.

Detailní informace

Detailní popis produktu

SADA 3V1: VĚSIČ NA TOALETNÍ PAPÍR + WC KARTÁČ + DRŽÁK PAPÍRU

  • ELEGANTNÍ DESIGN A POVRCHOVÁ ÚPRAVA - stojan na toaletní papír se štětcem spojuje eleganci a funkčnost . Vyrobeno z oceli s práškovým nástřikem , vyniká moderní, matně černý povrch , který se perfektně hodí k různým stylům interiéru, od moderních po klasické. Díky tomu stojan nejen skvěle vypadá, ale také... Je odolný vůči korozi a poškrábání , což zaručuje jeho životnost. Ocelový stojanový rám dodává mu pevnost a zároveň moderní, minimalistický vzhled. Horní část stojanu byl navržen s ohledem na pohodlí použití – je zde věšák na roli toaletního papíru s dodatečnou ochranou zabraňuje sklouznutí papíru. Toto řešení to dělá Výměna papíru je rychlá a bezproblémová a samotná role zůstává vždy na svém místě i při intenzivním používání.
  • UNIKÁTNÍ SKLENĚNÉ PRVKY - ústředním prvkem stojanu je černá, zrcadlová stěna ze skla , která nejen dodává eleganci , ale také má dekorativní funkci . Zrcadlová úprava skla dodává výrobku moderní charakter matná zadní strana zrcadlové stěny ladí s ostatními matnými prvky stojanu . Základna stojanu také je vyrobena z černého zrcadlového skla , což není jen to klade důraz na jeho moderní design , ale také zajišťuje stabilitu a odolnost celé konstrukce.
  • PRAKTIČNOST A FUNKČNOST - stojan byl navržen s ohledem na maximální funkčnost . Přední strana stojanu je vybaven kulatá, černá, matná nádoba z kvalitního PVC , která slouží jako přihrádka na kartáč na čištění toalety. Štětec má rukojeť z nerezové oceli, práškově lakovanou , což zajišťuje jeho odolnost trvanlivost a odolnost proti korozi . Hlava kartáčku vyrobená z PVC snadno se čistí a zajišťuje efektivní čištění toalety, což je nesmírně důležité pro udržení hygieny v koupelně. navíc na zadní straně stojanu se nachází praktický stojánek s kulatou základnou pro tři další role toaletního papíru , který je ideálním řešením pro lidi, kteří oceňují pořádek a pohodlí.
  • STABILITA A ZABEZPEČENÍ - Stojan na toaletní papír byl navržen s ohledem na stabilitu a bezpečnost . Základna stojanu je vyrobeno z černého zrcadlového skla, které dodává nejen eleganci, ale také... poskytuje pevnou oporu . navíc Na spodní straně stojanu jsou čtyři protiskluzové podložky chrání podlahu před poškrábáním a zabraňují pohybu stojanu , což je důležité zejména ve vlhkých koupelnách.
  • SPECIFIKACE - barva: matná černá; materiál: nerez, sklo, PVC; protiskluzové nožičky: ano; rozměry: 70 x 20 x 18,5 cm; hmotnost: 2,1 kg; hmotnost balení: 2,6 kg.

SPECIFIKACE STOJANU:

  • barva: matná černá
  • materiál: nerez, sklo, PVC
  • protiskluzové nožičky: ano
  • rozměry: 70 x 20 x 18,5 cm
  • hmotnost: 2,1 kg
  • hmotnost balení: 2,6 kg

ZAHRNUTO:

  • stojan pro vlastní montáž

Doplňkové parametry

Kategorie: Koupelna
Další dodávka: Zboží je přijímáno
Množství v dodávce: 150 ks
Počet kusů v kurýrním balíku: 6
Množství v kartonu: 6
Package height: 11 cm
Package width: 21 cm
Package length: 71 cm
Nazev varianty: uniwersalny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: