Kolovrátek - kolotoč Kruzzel 24643

419 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.10.2024
Velké prvky, které jsou snadno uchopitelné, díky čemuž je hračka ideální pro rozvoj malých ručiček.

Detailní informace

Detailní popis produktu

PLÁŠTĚNKA - KOLOTOČ S KULIČKAMI HIPPOTA

  • BEZPEČNÝ A ODOLNÝ MATERIÁL - káča Hroch je kvalitní hračka vyrobená z odolný materiál ABS , který poskytuje trvanlivost a životnost zábava. Hračka má zaoblené hrany , díky čemuž je zcela bezpečné pro nejmenší děti starší 12 měsíců . Hroch má příjemné, poutavé barvy, a jeho design byl navržen tak, aby každé dítě mohlo snadno využívat různé interaktivní funkce. Velké prvky , které jsou snadno uchopitelná , díky čemuž je hračka ideální pro rozvoj malých ručiček.
  • INTERAKTIVNÍ FUNKCE - největší atrakcí kolovrátek Hroch je průhledné břicho, ve kterém se nachází pohyblivý kolotoč a 4 barevné koule . Když stisknete hroší hlavu, kolo uvnitř se začne otáčet a míčky začnou poskakovat , což dětem poskytuje fascinující a dynamický pohled. Tento jednoduchý, ale poutavý mechanismus povzbuzuje vaše dítě, aby opakovaně tisklo, což přináší nejen radost, ale také podněcuje zvědavost a touhu prozkoumat svět skrz pohyb a zvuk . Kolovrátek vydává zvuk chrastících kuliček pokaždé, když se ho dotknete.
  • BAREVNÉ PŘEKRÝVKY - hračka také nabízí tři barevné překryvy ve tvaru hvězdy, kruhu a čtverce , které lze posouvat a otáčet. Tyto prvky jsou trvale připojeny , což zabraňuje jejich ztrátě a zároveň poskytuje dítěti další příležitosti k interakci. Hrát si s nimi podporuje rozvoj prostorového vnímání , a Různé tvary a barvy stimulují smysly batolete , zapojují jeho pozornost a rozvíjejí schopnost rozpoznávat základní geometrické tvary.
  • PODPORA RUČNÍHO VÝVOJE A KOORDINACE POHYBU - hračka poskytuje nejen zábavu, ale především podporuje rozvoj manuálních dovedností dítěte a koordinaci oko-ruka . Přitlačit hroší hlavu na hlavu a sledovat, jak se koule točí, je skvělý způsob, jak toho dosáhnout rozvíjet zručnost a sílu rukou dítě. Navíc točící se kolo a skákací míčky učí batole vztahy příčiny a následku a rozvíjejí je logické myšlení a soustředění .
  • SPECIFIKACE - materiál: ABS; rozměry: 24 x 15 x 17 cm; hmotnost: 0,36 kg; hmotnost balení: 0,67 kg.

SPECIFIKACE SPINNERU:

  • Materiál: ABS
  • rozměry: 24 x 15 x 17 cm
  • hmotnost: 0,36 kg
  • hmotnost balení: 0,67 kg

ZAHRNUTO:

  • kolovrátek

Doplňkové parametry

Kategorie: Hračky
Další dodávka: Za 2 týdny
Množství v dodávce: 150 ks
Počet kusů v kurýrním balíku: 12
Množství v kartonu: 18
Package height: 17 cm
Package width: 19 cm
Package length: 28 cm
Nazev varianty: uniwersalny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: