Brousek na kuchyňské nože a nůžky 4v1

199 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Brousek na nože a nůžky. Už žádné tupé čepele - brousek umožňuje rychlé a přesné broušení všech kuchyňských nožů a nůžek. Protiskluzová základna. Materiál: plast + kov + 3 brusné materiály. Rozměry: 22x9,5x4 cm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

OSTŘIČ 4 V 1 PRO KUCHYŇSKÉ NOŽE A NŮŽKY

Pokud už vás nebaví používat tupé nože a špatně řezající nůžky, s tímto brouskem bez námahy naostříte jakoukoli čepel během několika sekund!

Ostřič je pokročilý nástroj, který zajistí správné a komplexní naostření i těch nejtupějších a nejzanedbanějších čepelí. Díky až třem otvorům pro broušení můžete své nože různými způsoby vylepšit. Přídavná štěrbina na nůžky umožňuje také broušení tupých nůžek. Přesvědčte se sami, jak rychle můžete vrátit nůžkám a kuchyňským nožům jejich čistotu a ostrost.

Třístupňové broušení nožů:

  • Předběžné ostření, které naostří i velmi tupé a poškozené čepele.

  • Přesné vyhlazení a tvarování ostří.

  • Dokonalé leštění čepele.

Ořezávátko lze uložit do jakékoli zásuvky nebo kuchyňské skříňky. Nezabírá mnoho místa a svou práci odvádí lépe než mnohá velká a neskladná ořezávátka.

Vlastnosti produktu:

  • Tři fáze broušení nožů: předbroušení, jemné vyhlazení a leštění připraví vaše čepele jako v profesionální kuchyni.

  • Největší účinnost přináší ostření ve tvaru V.

  • Pohodlná ergonomická rukojeť, která výrobek při broušení bezpečně drží.

  • Protiskluzový stojan pro co nejbezpečnější broušení nožů.

  • Kompaktní velikost - vejde se do každé kuchyně a zásuvky.

  • Snadné použití - jednoduše pohybujte nožem jistým pohybem na jednu stranu ("směrem k sobě").

Materiál: plast + kov + různé brusné materiály

Typy ostří: diamantové, wolframové, keramické

Počet ostřících otvorů: 4 (3 na nože, 1 na nůžky)

Rozměry:

  • Celé ořezávátko: 22 cm x 9,5 cm x 4 cm

  • Rukojeť: 13,4 cm x 9,5 cm x 4 cm

  • Šířka otvorů: 0,4 cm

  • Balení: 22 cm x 10 cm x 4 cm

Baleno v kartonové krabici.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: