30L batoh - šachovnice Kruzzel 24531

629 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
18.9.2024
Batoh má navíc pohodlnou rukojeť v horní části , která usnadňuje přenášení, a další pro zavěšení batohu na háček.

Detailní informace

Detailní popis produktu

DESIGNÉRSKÝ KOŠTOVANÝ BATOH S TAŠKOU 30l

  • PEVNÝ BATOH Z VYSOCE KVALITNÍHO MATERIÁLU OXFORD 600D - batoh součástí setu byl vyroben z odolného Materiál OXFORD 600D , který se vyznačuje vysokou odolností proti mechanickému poškození a povětrnostním vlivům . Vnitřek batohu je hotovo podšívka také vyrobeno ze stejného materiálu jako dodatečná ochrana knih a notebooků proti vlhkosti . navíc mezi vnější vrstvou a podšívkou je na celé zadní ploše batohu výplň z EPE pěny , která nejen zvyšuje komfort používání , ale i dodatečně chrání obsah před otřesy a nárazy . Batoh je vybaven o dvě boční kapsy ze síťoviny s gumičkou , které jsou perfektní nosit láhev s vodou nebo jiné drobné předměty. Má batoh velká kapacita – až 30 l .
  • ERGONOMICKÝ A POHODLNÝ POPRUH A RUKOJEŤ Z EPE PĚNY - zajišťují pohodlí při nošení batohu ergonomické postroje , které zůstaly navrženy s ohledem na zdraví a pohodlí uživatele . Podvazky jsou nastavitelné, který umožňuje přizpůsobit je individuálním potřebám a jejich výplň silnou EPE pěnou ujišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti na ramena , minimalizace tlaku na záda . Zadní část batohu a spodní část postroje je vyrobena z prodyšné nylonové síťoviny , která zvyšuje proudění vzduchu a zabraňuje nadměrnému pocení při nošení batohu. Navíc batoh má pohodlné madlo v horní části pro snadné přenášení a další pro zavěšení batohu na háček.
  • PROMYSLENÉ VNITŘNÍ ORGANIZACE + REFLEXNÍ PRVKY - batoh má prostornou hlavní komoru, zapínanou na zip se dvěma jezdci , což umožňuje pohodlné otevírání a zavírání. Nachází se uvnitř velká vyztužená kapsa , ideální pro přenášení notebooku, notebooku nebo tabletu, poskytuje jim dostatečnou ochranu proti poškození. Kromě notebooku si zde můžete uložit i knihy a sešity. 2 přihrádka je určen pro ploché a velké doplňky, jako je podložka na kreslení nebo umělecká díla na přední straně batohu existuje také kapsa , která je ideální pro zabalení oběda nebo uložení drobností, jako jsou klíče, telefon nebo peněženka. Pod kapsou je reflexní proužek , který zajistí viditelnost a bezpečnost uživatele za soumraku. Designový kostkovaný vzor dodává batohu jedinečný charakter. Je funkční a stylový, bude dokonale odrážet osobnost a styl uživatele .
  • TAŠKA NA OBUV A OPOUŠTĚNÍ PE - v ceně se také nachází praktická taška na náhradní boty nebo PE oblečení , vyrobeno z vysoce kvalitního polyesterového vlákna . Tento materiál je odolný proti oděru a poškození a snadno se udržuje v čistotě . Taška má dvojité, pevné šňůrky , které lze v horní části snadno utáhnout, což zajišťuje rychlé a pohodlné zavírání. Díky speciální design, tašku lze nosit i jako batoh , což je pohodlné řešení například na cesty za sportovními aktivitami. Jedná se o všestranný doplněk, který skvěle doplňuje funkčnost celého setu. Taška je navržena ve stylu batohu a má stejnou mřížku jako na batohu.
  • SPECIFIKACE barva: černá kostkovaná; materiál batohu: 600D oxford tkanina + nylonová síťovina, podšívka: 210D oxford tkanina, výplň: EPE pěna, reflektor: polyesterové vlákno + reflexní prášek, zip: nylon + PP; materiál tašky na boty: opláštění: polyesterové vlákno, struny: nylon, ostatní prvky: železo; kapacita: 30l; rozměry batohu: 50 x 30 x 20 cm; rozměry tašky: 42 x 34 cm; hmotnost: 0,42 kg; hmotnost balení: 0,542 kg.

SPECIFIKACE SADA:

  • barva: černá kostkovaná
  • materiál batohu: 600D oxford tkanina + nylonová síťovina, podšívka: 210D oxford tkanina, výplň: EPE pěna, reflektor: polyesterové vlákno + reflexní prášek, zip: nylon + PP
  • materiál tašky na boty: potah: polyesterové vlákno, struny: nylon, ostatní prvky: železo
  • objem: 30l
  • rozměry batohu: 50 x 30 x 20 cm
  • rozměry tašky: 42 x 34 cm
  • hmotnost: 0,42 kg
  • hmotnost balení: 0,542 kg

ZAHRNUTO:

  • taška
  • batoh

Doplňkové parametry

Kategorie: Hračky
Další dodávka: za 3 týdny
Množství v dodávce: 150 ks
Počet kusů v kurýrním balíku: 10
Množství v kartonu: 10
Package height: 9 cm
Package width: 39 cm
Package length: 57 cm
Nazev varianty: uniwersalny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: